Contacte

Junyent&Herbifung

Posa’t en contacte amb el nostre equip professional.

Telèfon93 886 30 58
Mailagrobotiga@junyent1927.net
administracio@junyent1927.net
magatzem@junyent1927.net

AGROBOTIGA JUNYENT I OFICINA

Polígon industrial Mas Galí
C. Bellmunt, 12
08503 – Gurb (Barcelona)
Tel. 93 886 30 58

MAGATZEM

Polígon industrial Mas Galí
C. Lleida, 14
08503 – Gurb (Barcelona)
Tel. 93 889 23 54

La nostra història

Qui som?

La Drogueria Junyent va obrir les portes el 1927 a la Rambla del Carme de Vic, com un establiment de venda de productes tradicionals de drogueria i ultramarins.

Amb els anys, els comestibles es van anar deixant de comercialitzar alhora que la branca de drogueria es consolidava.

El 1945 Can Junyent va ampliar la seva oferta de productes destinats a l’agricultura, una línia de negoci que va anar guanyant protagonisme amb el pas dels anys, especialment amb l’entrada dels productes de sanitat vegetal. En poc temps es va convertir en un dels pilars de l’empresa, que encara es manté en l’actualitat.

A la dècada dels 50, va incorporar la venda de productes per la fabricació de pinsos de gallines i de porcí, encara que es van deixar de comercialitzar més endavant arran de l’aparició de les primeres granges de pinsos compostos.

De la venda exclusivament al detall, als anys 80 Junyent a la venda al major, arribant també a altres comarques més enllà d’Osona i apostant, ja el 1990, per entrar al sector veterinari.

junyent_antics-1

L’agrobotiga Junyent&Herbifung

productes de la terra i per a la terra

Actualment, el projecte ha anat molt més enllà. La nau del polígon Mas Galí i l’agrobotiga del carrer Bellmunt, faciliten als clients l’accés a la diversitat de serveis i productes.

L’agrobotiga Junyent&Herbifung

L’agrobotiga Junyent&Herbifung és un comerç especialitzat en productes per a la terra i de la terra, per a professionals i per a particulars. És un nou concepte de botiga d’autoservei i assessorament del món rural, un espai obert a tot el públic on Junyent posa a la disposició dels clients productes de proximitat i de qualitat, lligats al món del camp en tota la seva dimensió.

AGRÍCOLA

JARDINERIA

RAMADERIA

DROGUERIA

homeagrobotiga1
contacte-oficina
homeagrobotiga2

Assessorament personalitzat

La nostra vocació és donar resposta als problemes que afecten el dia a dia de l’activitat del nostre client, sigui quina sigui la seva necessitat: agricultura, ramaderia, jardineria, alimentació, drogueria, veterinària o perfumeria.

Els metges de les plantes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies