Agricultura i jardineria

Agricultura i jardineria

A Junyent&Herbifung som conscients que l’agrícola és un sector clau on es destinen molts recursos i esforços. Per això, amb la voluntat de satisfer les necessitats del dia a dia dels nostres clients, distribuïm diferents marques pioneres en aquest sector.

Assessorament personalitzat

El nostre servei d’aplicacions per a cultius extensius i per a jardineria sumat a l’experiència i coneixement dels nostres professionals, ens permet oferir un assessorament personalitzat per a diagnosi i seguiment dels cultius.

Sanitat vegetal

La sanitat de les plantes és clau en el sector agrícola i també ho és per a nosaltres. Distribuïm marques pioneres del sector a tota la província de Barcelona, i comercialitzem tant al detall com a l’engròs tot tipus de productes per a agricultura, jardineria i àrees verdes.

Fitosanitaris professionals

Fertilitzants: treballem tant amb productes sòlids com amb adobs líquids, i al mateix temps oferim la possibilitat de realitzar l’aplicació dels adobs líquids.

Substrats

Maquinària per aplicacions

Llavors

Llavors de tot tipus per a jardineria, horta i cultius extensius. Tenim un equip comercial i vehicles a disposició, per posar el nostre coneixement i experiència al servei dels clients i oferir-los una solució que satisfaci les seves necessitats. Llavors tant convencionals com ecològiques.

Llavors de planter

Llavors de cultius extensius d’estiu i d’hivern

Llavors gespes

Llavors hortícoles professionals

llavors_int
paqueteria_int
planter_int
planter1
sanitat_vegetal_int
PROD126-gespes

Control de plagues agrícoles i àrees verdes

4 equips d’aplicació per a cultius extensius, i equips per a aplicacions en jardineria i àrees verdes. El nostre equip tècnic ofereix un assessorament ampli i personalitzat, amb la garantia d’estar totalment qualificat per a la gestió integrada de plagues.

Per a poder realitzar un control de plagues, malalties i males herbes Junyent&Herbifung estem inscrits al ROPCAT i tenim personal assessor en la gestió integrada de plagues seguint la normativa actual.

Iniciativa de bon veïnatge

Els nostres productes fitosanitaris són segurs i respectuosos també per les persones que es troben pròximes al lloc on es realitza l’aplicació. Treballem amb productes fitosanitaris sotmesos a la regulació europea, la més estricta del món.

Treballem amb les millors marques

Els metges de les plantes
Descobreix el nostre servei integral de sanitat vegetal. Consulta a Els metges de les plantes i descobreix com acabar amb els problemes que estan afectant el teu jardí, hort, camp...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies