Go to Top

Perfumeria Junyent incorpora els productes de cosmètica M32

Els productes ecològics també arriben al món de la cosmètica i la cura personal de la mà de M32, una marca que elabora les seves referències amb matèries que provenen de l’agricultura ecològica. Perfumeria Junyent ha incorporat un ampli ventall dels productes M32, entre els quals es troben xampús, condicionadors, màscares i altres referències per a la cura de la pell i l’afaitat.

El catàleg de productes M32 no conté sulfats ni parabens i els seus productes no han estat testats prèviament en animals d’acord amb la voluntat de la marca de ser altament respectuosa amb el medi ambient i els éssers vius. De fet, el 98% dels seus productes no contenen cap ingredient que provingui dels animals, essent l’agricultura la principal font de les matèries naturals amb què s’elaboren.

L’oli d’argan és un dels productes naturals presents a moltes de les referències de M32 per les seves propietats de regeneració de la pell i els cabells. És en aquesta última funció on es troben algunes de les idees més definides, com el xampú, el condicionador i la màscara d’oli d’argan, productes que també es poden trobar en la línia elaborada amb extracte d’arròs, que protegeix el color, repara l’estructura interna, protegeix la keratina i fortifica els cabells.

M32 també ofereix sabó de rentat de barba, oli d’afaitar i after shave, a més d’esprai Wax de menta i provitamina B5, cera de mans i crema corporal de Manteca de Karité i Rosa mosqueta.

A Perfumeria Junyent podreu trobar la varietat de productes M32 a la venda per separat o en packs promocionals, com és el cas dels packs línia color, línia Argan o el pack familiar. També s’ofereixen packs per al públic masculí: Home total, Home bàsic i Home barba.