Go to Top

Els perfums d’autor ajuden a dibuixar el caràcter personal

L’elecció d’un bon perfum és un fet cabdal per mostrar-nos tal com som i mantenir-nos fidels a la nostra personalitat. L’olfacte ens dóna informació del nostre entorn i en el món de la perfumeria ofereix un missatge clar sobre nosaltres mateixos o les persones que ens envolten. Amb la voluntat de trobar l’equilibri perfecte per a cada persona, diverses marques han desenvolupat els perfums d’autor, unes propostes úniques creades per adaptar-se a la perfecció al caràcter de qui els porta.

El perfumista francès Pierre Montale, creador dels perfums Montale, és un dels màxims exponents actuals en l’elaboració de perfums d’autor. Els seus perfums armonitzen essències orientals amb una gran presència de la fusta d’Agar, matèria que dóna nom a bona part de les seves creacions en la seva veu francesa, Aoud. Rosa, espècies, flors, fruites, tocs marins i de vainilla són alguns dels elements presents en  els perfums exclusius de Montale, que es conserven en flascons d’alumini per garantir que les seves essències no es vegin afectades per la llum.

Courrèges també és un gran referent en l’elaboració de perfums que semblen fets a mida per a les persones que els porten. Varietats com ‘eau’, ‘rose’ i ‘blanc’ dibuixen a través de l’olfacte sensacions i idees que acompanyen la nostra personalitat: alegria, èxit, tendresa, sofisticació… Tota una declaració d’intencions a través dels sentits.

Els perfums d’autor tenen referències modernes i també d’altres que han anat obrint camí en el món de la perfumeria des de fa temps. Algunes de les propostes més recents provenen de la ment i experiència de Pierre Aulas, creador d’Egofacto, marca que ofereix una varietat de 7 perfums únics i de gran qualitat que complementen els diferents caràcters personals i que tenen noms tan evocadors com ‘Sacré Coeur’, ‘Jamais le Dimanche’ o ‘Fool for Love’.

Entre les mostres més experimentades hi podem trobar les aigües de colònia de la marca 4711, creada el segle XIX a Colònia, Alemanya. La seva aportació a les essències i a la perfumeria són indubtables fins el punt d’haver-se convertit en una de les marques alemanyes més reconegudes a nivell internacional.

A Perfumeria Junyent trobareu diverses varietats de perfums d’autor d’aquestes marques i us assessoraran a l’hora de triar la que millor s’adapti a la vostra personalitat.