Go to Top

Egofacto, perfums únics i molt personals

Digue’m quin perfum portes i et diré com ets. Així podríem resumir la filosofia i la raó de ser dels perfums Egofacto, una gamma desenvolupada pel perfumista Pierre Aulas partint d’una premisa clara: oferir a qui els porta la possibilitat de completar la seva personalitat amb una sensació olfactiva coherent amb el seu caràcter, amb un missatge clar d’autoafirmació i llibertat personal.

Perfums d’autor, únics i de gran qualitat, la gamma Egofacto consta de 7 creacions diferents, que permeten a cadascú trobar la creació olfactiva que més s’adapta a la seva personalitat, creant així una aroma única i gairebé a mida per a cada persona.

Els perfums d’Egofacto són:

  • Poopoo Pidoo: ideal per a falses ingènues, és un perfum delicat, refinat i carnal, amb una familia olfactiva tendre i floral. (+ info)
  • Fool for love: reservada per a grans amants, amb un to càlid floral, és un perfum embriagador, apassionat i exòtic. (+info)
  • Me Myself and I: especialment pensada per a personalitats fortes, té un toc floral captivador i ofereix un missatge de seducció i atreviment. (+info)
  • Prends garde à toi: perfum desafiant, amb tocs florals provocatius i aromàtics que parlen de persones sorprenents, inquietants i provocatives. (+info)
  • Sacré coeur: Exclusiva per a ànimes de gran cor, té tocs de fusca i coure i destaquen de les persones el seu caràcter noble i carismàtic. (+info)
  • Piége à filles: Per homes tendres, els tocs d’ametlla i comí donen a aquest perfum un toc oriental especiat amb sensacions de suavitat i tendresa i un pèl afrodisíacs. (+info)
  • Jamais le dimanche: per a persones versàtils que són àngels i dimonis al mateix temps, aquest perfum subversiu conté encens i altres notes dominants que li donen una sensació mística. (+info)

Pierre Aulas és tot un expert en la creació de perfums i en la seva adaptació a la identitat de qui les porta per tal que els missatges que rebin les altres persones a través dels sentits siguin les que es volen mostrar. És per això que Aulas també és consultor olfactiu de marques de primer nivell com Thierry Mugler, Azzaro, Chloé, Cavalli o Balenciaga, donant a les seves propostes una sensació olfactiva adient i diferenciada de la resta.

Trobar entre les fragàncies Egofacto la que millor encaixi amb la personalitat de cadascú és tota una oportunitat per a l’acceptació i afirmació personal i tota una declaració de llibertat.

No sabeu quina és la vostra? Al web d’Egofacto podeu definir el vostre perfum ideal a través d’una breu enquesta (en francès). I si veniu a Perfumeria Junyent us ajudarem a trobar entre les 7 propostes de Pierre Aulas aquella que millor defineixi la vostra personalitat.