Go to Top

Cláusula legal

Declaració de privacitat
Junyent Herbifung, S.L. es compromet a respectar la seva privacitat quan visiti aquesta web. Junyent Herbifung, S.L. només recollirà dades personals quan es facilitin de manera voluntària. Les dades personals facilitades es tractaran de manera confidencial tal com estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i només seran utilitzades per a donar un millor servei. En concret, s’utilitzarà aquesta informació per posar-se en contacte amb vostè, mantenir-lo informat de nous productes o serveis o per personalitzar el lloc web amb les seves preferències o necessitats. En cap cas Junyent Herbifung, S.L. comercialitzarà aquesta informació amb tercers. Junyent Herbifung, S.L. adoptarà les mesures necessàries per evitar l’alteració, el tractament o l’accés no autoritzat a les dades recollides. En qualsevol cas, vostè podrà exercir els seus drets de rectificació, accés, oposició o cancel·lació de les seves dades de la manera que es descriu tot seguit.
Per a qualsevol consulta sobre aquesta declaració de privacitat, sobre la seva interacció amb aquesta web, si no desitja rebre més informació de Junyent Herbifung, S.L. o bé si desitja corregir o actualitzar la informació proporcionada, no dubti en contactar amb nosaltres escrivint a:
Junyent Herbifung, S.L.

Polígon industrial Mas Galí
C. Bellmunt,12
08503 – Gurb (Barcelona)
Correu electrònic: administracio@junyent1927.net

Drets de Propietat Industrial i Intel·lectual
Junyent Herbifung, S.L. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la URL www.junyentherbifung.com. Queda totalment prohibit modificar o distribuir tot o part del contingut d’aquesta pàgina web per a propòsits de caràcter públic o privat sense previ consentiment exprés i per escrit de Junyent Herbifung, S.L. Qualsevol actuació que infringeixi l’anteriorment exposat podrà constituir una vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial protegits en el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, cosa que donarà lloc a possibles actuacions legals d’acord amb el Codi Penal vigent.