Go to Top

Orígens

p18

La Drogueria Junyent va obrir les portes el 1927 a la Rambla del Carme de Vic, com un establiment de venda de productes tradicionals de drogueria i ultramarins. Amb els anys, els comestibles es van anar deixant de comercialitzar alhora que la branca de drogueria es consolidava, i incorporava productes de perfumeria i de fotografia. El 1945 Can Junyent va ampliar la seva oferta de productes destinats a l’agricultura, una línia de negoci que va anar guanyant protagonisme amb el pas dels anys, especialment amb l’entrada dels productes de sanitat vegetal.

En poc temps es va convertir en un dels pilars de l’empresa, que encara es manté en l’actualitat. A la dècada dels 50, va incorporar la venda de productes per la fabricació de pinsos de gallines i de porcí, encara que es van deixar de comercialitzar més endavant arran de l’aparició de les primeres granges de pinsos compostos. De la venda exclusivament al detall, als anys 80 Junyent a la venda al major, arribant també a d’altres comarques més enllà d’Osona i apostant, ja el 1990, per entrar al sector veterinari.

Actualment, Junyent Herbifung segueix tenint a la botiga de la Rambla del Carme el seu punt de referència històric, però el projecte ha anat molt més enllà. La nau del polígon Mas Galí i l’agrobotiga del carrer Bellmunt, junt amb la perfumeria amb accés des de la plaça Major faciliten als clients l’accés a la diversitat de serveis i productes de l’empresa.

APveterinaria